Α. Παγώνης: Ποιες είναι οι προτεραιότητες που θέτει για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Ο Α. Παγώνης  επικοινωνεί τους νέους στόχους της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Τους 12 στόχους- προτεραιότητες,  της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης ανακοίνωσε ο πρόεδρος Α. Παγώνης σε μήνυμα του ευχαριστώντας τα μέλη για την εκλογή του.

Στο μήνυμα του μεταξύ άλλων επισημαίνει πως η Σαντορίνη βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως γεγονός που ενισχύει τις ευθύνες της διοίκησης της Ενωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης. Σημειώνει επίσης πως οφείλουν να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους εθνικούς κλαδικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση και την κεντρική κυβέρνηση. Τονίζοντας ότι πρέπει να πλαισιωθεί αυτή η προσπάθεια με ομάδες εργασίας και γραφείο με μόνιμο προσωπικό.

Ο Αντώνης Παγώνης στο μήνυμα του αναφέρει πως ως εκπρόσωπος του πιο παραγωγικού φορέα του τουρισμού θα παλέψει για τα δικαιώματα των ξενοδόχων αμερόληπτα θέτοντας ως προτεραιότητα τους εξής πυλώνες:

 

 • βιώσιμος τουρισμός και ανάπτυξη

 

 • προβολή τουριστικού προϊόντος

 

 • εκπαίδευση

 

 • νέες τεχνολογίες

 

 • πολιτισμός

 

 • συνεργασία με τον α και β βαθμό αυτοδιοίκησης

 

 • μεγαλύτερη συνεργασία με Π.Ο.Ξ. Ξ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Τ.Ε.

 

 • εργασιακά

 

 • εκσυχρονισμός Ε.Ξ.Σ.

 

 •  λειτουργία γραφείου ένωσης με μόνιμο προσωπικό

 

 •  ομάδες εργασίας

 

 •  κοινωνικό και φιλανθρωπικό

 

 

 

Σας παραθέτουμε το μήνυμα του Αντώνη Παγώνη Προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης:

 

“Αντώνης Παγώνης : Σας ευχαριστώ για την ψήφο σας και δεσμεύομαι ως πρόεδρος να υπηρετήσω την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση

Νιώθοντας την ευθύνη της θέσης στην οποία με τοποθετήσατε, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη στήριξη και την ψήφο σας με την οποία με φέρατε στην πρώτη θέση στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η επιλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης να μου εμπιστευθεί τη θέση του προέδρου, γεγονός για το οποίο τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να τιμήσω την επιλογή τους, μιας και η ηγεσία της Ε.Ξ.Σ. αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη τιμή και ευθύνη δεδομένου ότι η Σαντορίνη βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως.

Το γεγονός αυτό ενισχύει τις ευθύνες της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, μιας και κατά τη γνώμη μου οφείλουμε με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες λύσεις να προσεγγίσουμε πολύ σημαντικά θέματα όπως, η βιώσιμη ανάπτυξη, η προβολή του τουριστικού προϊόντος, η τουριστική εκπαίδευση, οι εργασιακές σχέσεις, κ.α.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της θητείας μας οφείλουμε να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας με τους εθνικούς κλαδικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση καθώς και την κεντρική κυβέρνηση. Όπως επίσης είναι σημαντικό να πλαισιώσουμε την προσπάθειά μας με ομάδες εργασίας όσο και με ένα γραφείο που θα απασχολεί μόνιμο προσωπικό.

Εκπροσωπώντας τον πιο παραγωγικό φορέα του τουρισμού δηλώνω ότι θα παλέψω για τα δικαιώματά μας αμερόληπτα θέτοντας ως προτεραιότητά μας τους εξής πυλώνες :

·βιώσιμος τουρισμός και ανάπτυξη
·προβολή τουριστικού προϊόντος
·εκπαίδευση
·νέες τεχνολογίες
·πολιτισμός
·συνεργασία με τον α και β βαθμό αυτοδιοίκησης
·μεγαλύτερη συνεργασία με Π.Ο.Ξ. Ξ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Τ.Ε.
·εργασιακά
·εκσυχρονισμός Ε.Ξ.Σ.
· λειτουργία γραφείου ένωσης με μόνιμο προσωπικό
· ομάδες εργασίας
· κοινωνικό και φιλανθρωπικό

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου και δηλώνω ότι για μένα το Δ.Σ. θα αποτελείται από όλους όσους ήταν υποψήφιοι και όλους όσους θέλουν να εργαστούν για το καλό του συνδικαλισμού μας, στον οποίο δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, αλλά όλοι μαζί και κάθε ένας ξεχωριστά, υπηρετούμε με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και σοβαρότητα τον ξενοδοχειακό συνδικαλισμό μας, με τη συλλογικότητα να διασφαλίζει την πρόοδο και την ευημερία όλων.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,
Αντώνης Παγώνης”