VINSANTO MIKRA THIRA | 8 Years Old,  Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη Το VINSANTO MIKRA THIRA είναι ο πρώτος επιδόρπιος οίνος του οινοποιείου — μια δημιουργία που

Την εικόνα που επικρατεί στην αμπελοκαλλιέργεια στην Σαντορίνη έδωσε με ανάρτηση του στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο ο Μάρκος Καφούρος με αφορμή άρθρο που

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Κτήματος Σιγάλα ανακοίνωσε η Κυρ - Γιάννη, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, που κατείχε εταιρία συμφερόντων

Η εξέλιξη και η προστασία του αμπελώνα και του πρωτογενούς τομέα  της Σαντορίνης ήταν το αντικείμενο συζήτησης που πραγματοποιήθηκε αντί γιορτής την ημέρα του Αγίου

Με εκδήλωση αναστοχασμού για τον αμπελώνα και τον πρωτογενή τομέα της Σαντορίνης, αντικαθιστά το εορταστικό μέρος της γιορτής της Αναβίωσης του εθίμου του Αγίου Αβερκίου,

Τον προστάτη του κρασιού τον Άγιο Αβέρκιο θα γιορτάσει οικογενειακά φέτος το Οινοποιείο Κάναβα Ρούσσου στην Επισκοπή Γωνιάς. Η αναβίωση της γιορτής του Αγίου Αβερκίου, συνδέεται

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η Γενική Συνέλευση - Ετήσιο Forum του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR) και το Συμπόσιο του Δικτύου Aegean Cuisine. Η

Ο σεβασμός, η επιμονή και η συνέπεια. με απόλυτο σεβασμό στο σταφύλι της Σαντορίνης και η εμπιστοσύνη των αμπελουργών του νησιού, είναι τα όπλα της

Όλοι μιλούν για νούμερα. Εμείς λέμε: ας κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Η Σαντορίνη δεν είναι απλώς τόνοι σταφυλιών· είναι άνθρωποι, τόπος, μνήμη και μέλλον,

Η σελίδα γυρίζει με επένδυση στην αναδιάρθρωση του αμπελώνα, την επιστημονική γνώση και την έρευνα Ο τρύγος του 2025 ολοκληρώθηκε καταγράφοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά πτώση

Hot Stuff
banner