VINSANTO MIKRA THIRA | 8 Years Old,  Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη Το VINSANTO MIKRA THIRA είναι ο πρώτος επιδόρπιος οίνος του οινοποιείου — μια δημιουργία που

Η εξέλιξη και η προστασία του αμπελώνα και του πρωτογενούς τομέα  της Σαντορίνης ήταν το αντικείμενο συζήτησης που πραγματοποιήθηκε αντί γιορτής την ημέρα του Αγίου

Η σελίδα γυρίζει με επένδυση στην αναδιάρθρωση του αμπελώνα, την επιστημονική γνώση και την έρευνα Ο τρύγος του 2025 ολοκληρώθηκε καταγράφοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά πτώση

Φτωχότερη η Σαντορίνη από σήμερα μετά τον θάνατο του οινοποιού Αντώνη Αργυρού. Ο Αντώνης Αργυρός υπήρξε σπουδαίος οινοποιός, πιστός στις παραδοσιακές μεθόδους οινοποίησης λάτρης του κρασιού

Σεμινάριο με τίτλο "Οινοτουρισμός ως Καταλύτης Επανατοποθέτησης της Σαντορίνης: Βιώσιμη ανάπτυξη, διαφοροποίηση και συνεργασίες για ένα μέλλον με ποιότητα και ανθεκτικότητα" διοργανώνει ο Δήμος Θήρας

Την τέχνη και το πάθος που κρύβεται πίσω από κάθε μπουκάλι κρασί της Canava Roussos υπόσχονται να αποκαλύψουν οι συντελεστές του οινοποιείου στους επισκέπτες που

Μια αυθεντική αμπελοοινική εμπειρία στο πρώτο και μοναδικό οινοποιείο της Θηρασιάς, περιμένει τους επισκέπτες που θα επισκεφθούν το μοναδικό νησί που βρίσκεται λίγα μέτρα από

Μια υπέροχη Τάρτα μήλου για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα ( και όχι μόνο), με λαχταριστά μυρωδάτα μήλα και τραγανό μπισκότο, μας προτείνει ο σεφ

Στις 12 το μεσημέρι άνοιξε τις πόρτες της η 2η Έκθεση Κρασιού Esteres στην Σαντορίνη  στον Pyrgos Restaurant Venue. Πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση μιας γιορτής

Την 2η Έκθεση Κρασιού Estἑres  ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Σαντορίνη τον Απρίλιο προσκαλώντας τους επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης, του τουρισμού και των οινοποιείων. Η 

Hot Stuff
banner