Συνεχίζονται τα rapid tests στο Δήμο Θήρας

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα 10-15 Μαϊου, τα δωρεάν rapid tests του Δήμου Θήρας,  που διενεργούνται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι:

 

  •  Δευτέρα 10 Μαϊου, Τετάρτη 12 Μαϊου, Πέμπτη 13 Μαϊου και Παρασκευή 14 Μαϊου: από 10.00 έως 12.30 στο Νοσοκομείο Θήρας.

 

  •  Τρίτη 11 Μαϊου: από 17.00 έως 19.30 στο Νοσοκομείο Θήρας, για την εξυπηρέτηση και των εργαζόμενων.

 

Το Σάββατο 15 Μαϊου το κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας θα βρίσκεται στο Βουρβούλο και συγκεκριμένα στο Κοινοτικό Κατάστημα από τις 16.00 έως και τις 19.00.

 

 

Το περασμένο Σάββατο 8 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά τεστ στον Άγιο Χαράλαμπο στην Έξω Γωνιά . Στην διαδικασία ήταν παρόντες η Αντιδήμαρχος Καλλιόπη Βάλβη, ο Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας Βασίλης Μαλαματένιος και ο Πρόεδρος της Έξω Γωνιάς Χάρης Σαρρής.

Στο κλιμάκιο του Γ. Ν. Θήρας που διενήργησαν τα tests συμμετείχαν, οι νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Έλλη Μπαλάνου και Αλεξάνδρα Μουστάκη.

 

Η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Θήρας Σοφία Κίτσου επισημαίνει ότι, λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου με την υπεύθυνη στάση μας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και κάνοντας συχνά  rapid test, συντηρούμε το καλό υγειονομικό επίπεδο στο νησί.
Παράλληλα, προστατεύουμε την υγεία μας και είμαστε έτοιμοι για την υποδοχή των επισκεπτών έχοντας την κατάλληλη υγειονομική θωράκιση απέναντι στην πανδημία.