Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στα πρανή της καλντέρας με στόχο τον περιορισμό των κατολισθητικών φαινομένων

Προχωρά η δεύτερη φάση των εργασιών που απαιτούνται στα πρανή της καλντέρας σύμφωνα με την ανακοίνωση σε κοινωνικό δίκτυο της Επάρχου Θήρας Ιουλίας Καραμολέγκου .

Οι εργασίες οι οποίες ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται στο Αμμούδι και στον Παλαιό Λιμένα Φηρών και βρίσκονται εντός των χρονδιαγραμμάτων αναφέρει η Ιουλία Καραμολέγκου.

Σύμφωνα με την Έπαρχο Θήρας πρόκειται για το δεύτερο έργο, με τα μεσοπρόθεσμα έργα που δημοπρατήθηκαν από την Περιφέρεια με χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ από το Ταμείο Φυσικών Καταστροφών . Οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με την γεωλογική έκθεση του καθηγητή Λέκκα

Προχωράμε τη δεύτερη φάση των εργασιών που απαιτούνται στα πρανή της καλντέρας! Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο Αμμούδι και στον Παλαιό Λιμένα Φηρών από τις 10 Νοεμβρίου και βρισκόμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων! Αυτό είναι όπως έχουμε αναφέρει το δεύτερο έργο, με τα μεσομακροπρόθεσμα έργα που δημοπρατήσαμε με χρηματοδότηση 2,5 εκ. Ευρώ απο το Ταμείο Φυσικών Καταστροφών και οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα είναι σύμφωνα με την γεωλογική έκθεση του καθηγητή Ευθ. Λέκκα η οποία έχει μετατραπεί σε μελέτη εφαρμογής, αναφέρει Έπαρχος Θήρας συμπληρώνοντας πως στόχος είναι η ολοκλήρωση του έργου πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής σεζόν.

SHARE