Πανηγύρι με νησιώτικη μουσική και σαντορινιό κρασί απόψε 31 Αυγούστου στο Ημεροβίγλι

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους,  τους κατοίκους του Ημεροβιγλίου αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, απευθύνει για σήμερα 31 Αυγούστου ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ημεροβιγλίου, να συμμετέχουν στο 1ο πανηγύρι που διοργανώνουν στο χωριό.

Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 20:00, στην αυλή της Κοινοτικής αίθουσας του Ημεροβιγλίου (Παναγιά Μαλτέζα) με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Βαρβαρήγου να υπόσχεται μια μοναδική βραδιά.

Το μουσικό σχήμα αποτελείται :

Λαούτο: Γιάννης Βαρβαρήγος
Τραγούδι – Φωτεινή Παπαδοπούλου
Βιολί – Γεωργία Μαρίνη
Κοντραμπάσο – Γιάννης Βαζαίος
Κρουστά – Βαλεντίνος Σταματιάδης

Να υπενθυμίσουμε πως ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ημεροβιγλίου είναι νεοσύστατος και το 1ο πανηγύρι διοργανώθηκε με πολύ αγάπη για το χωριό και με κέφι όπως η βραδιά που υπόσχονται ότι θα προσφέρουν σε όλους όσους τους τιμήσουν με την παρουσία τους. Η ποιοτική μουσική και το άφθονο κρασί μαζί με την καθιερωμένη πανήγυρι που μαγειρεύτηκε με αγάπη  από του κατοίκους του Ημεροβιγλίου που συμμετείχαν στην προετοιμασία, υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, το γλέντι υπενθυμίζουμε ότι θα ξεκινήσει στις 20:00 και οι μουσικοί θα ξεσηκώνουν για χορό τους καλεσμένους μέχρι τις 2:00.