” Φωτογραφικές Ιστορίες” στην γκαλερί “Καστελάνα” έως τις 16 Ιουνίου- Τα εγκαίνια που μάγεψαν το κοινό(Φωτογραφίες- Βίντεο)

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του  την έκθεση φωτογραφίας “Φωτογραφικές Ιστορίες” της ομάδας ΦΟΣ που είναι αφιερωμένη στον φωτογράφο, Αντώνη Ελευθεράκη την περασμένη Κυριακή.

Φωτογραφία του Αντώνη Ελευθεράκη στις “Φωτογραφικές Ιστορίες” στο Κέντρο Φωτογραφίας “Καστελάνα”

Το επιβλητικό κτίριο του  Κέντρου φωτογραφίας ” Καστελάνα” αποτέλεσε το καλύτερο σκηνικό για να φιλοξενήσει τις δημιουργίες 22 νέων φωτογράφων ,  τα έργα τους  θα εκτίθενται στον χώρο του έως και τις 16 Ιουνίου.

Κέντρο φωτογραφίας “Καστελάνα” στον Πύργο Σαντορίνης

Στα δύο επίπεδα του κτιρίου, στιγμές και τοπία , έγχρωμα και ασπρόμαυρα,  που επέλεξαν οι νέοι φωτογράφοι να αποτυπώσουν, αναδείχθηκαν και ενσωματώθηκαν στον χώρο με τον καλύτερο τρόπο.

Στο ισόγειο της Καστελάνα, το πρώτο επίπεδο της έκθεσης, “Φωτογραφικές Ιστορίες” της ομάδας Φ.Ο.Σ.

Η έκθεση ” Φωτογραφικές Ιστορίες” της ομάδας Φ.Ο.Σ. στην Καστελάνα

Οι χώροι της έκθεσης, η βεράντα και η βοτσαλωτή αυλή της Καστελάνα, με θέα τον κάμπο της Σαντορίνης, αποτέλεσε το απόλυτο σκηνικό για την έκθεση και  την μικρή γιορτή των εγκαινίων της.

 

Η    μοναδικές ερμηνείες της Στέλλας Χατζηδάκη με την συνοδεία της Βίκυς Σταθοπούλου στο πιάνο έδωσαν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό που συνόδευσε την  βραδιά.

 

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, επίσημοι και μη βρέθηκαν και θαύμασαν την έκθεση,  των νέων φωτογράφων αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το κέντρο φωτογραφίας ” Καστελάνα”  της Τόνιας Νούσια με την έκθεση φωτογραφίας της ομάδας ΦΟΣ  έβαλε ψηλά τον πήχη για φέτος το καλοκαίρι εγκαινιάζοντας μια από τις καλύτερες εκθέσεις φωτογραφίας σε ένα μαγικό σκηνικό.

Την έκθεση συνδιοργανώνει η   Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης ΦΟΣ, ο Δήμος Θήρας, το Κέντρο Φωτογραφίας ΚΑΣΤΕΛΑΝΑ και η ΕΣΤΙΑ Πύργου, στο Κέντρο Φωτογραφίας – Καφέ ΚΑΣΤΕΛΑΝΑ στον Πύργο.

 

Ποια είναι η  Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης Φ.Ο.Σ. Μαθαίνω να βλέπω, μαθαίνω να φωτογραφίζω

Η φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης είναι μια ερασιτεχνική ανοιχτή ομάδα για όσους αγαπούν την φωτογραφία στο νησί της Σαντορίνης.