Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στη Σαντορίνη

Προβλήματα δημιουργήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στη Σαντορίνη σήμερα το πρωϊ .

Τα μηχανήματα  και το προσωπικό  του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται στα σημεία που εντοπίστηκαν τα προβλήματα  και εργάζονται  για την  αποκατάσταση τους .

Συγκεκριμένα τα προβλήματα παρουσιάστηκαν :

 Στον Κεντρικό δρόμο προς Καμάρι  από την διασταύρωση για Εξω Γωνιά καθώς φερτά υλικά  μπάζα και χώματα εξαιτίας της νεροποντής  μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η συνδρομή των μηχανημάτων.

Στην περιοχή ΔΕΗ στο Μονόλιθο συνεχίζονται οι εργασίες απομάκρυνσης των φερτών υλικών από το οδόστρωμα.

Στην γέφυρα στο Εμπορείο  όπου θα μεταφερθούν τα μηχανήματα μετά το τέλος των εργασιών στο Καμάρι και το Μονόλιθο  προκειμένου να αποκατασταθεί και εκεί το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας  Σπύρο Δρόσο,  τα προβλήματα είναι αντιμετωπίσιμα και το προσωπικό του δήμου με τα  απαραίτητα μηχανήματα εργάζονται για την αποκατάσταση τους το συντομότερο δυνατό.

« Σταθήκαμε τυχεροί καθώς η βροχή δεν κράτησε πάρα πολύ και δεν είχαμε πολλά προβλήματα σημείωσε στο Santorini Magazine ο κ.Δρόσος, σημειώνοντας ότι υπάρχουν και  κάποια προβλήματα σε παρακείμενους χωματόδρομους που θα χρειαστεί η αποκατάσταση τους»

Ο Αντιδήμαρχος για την ενημέρωση των κατοίκων της Σαντορίνης που τυχόν αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων σημείωσε ότι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Δήμου στο   22860 22609.