Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Θήρας στην κινητοποίηση για την Υγεία στη συγκέντρωση σήμερα 2/11 στις 17:00 στα Φηρά

ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ: “Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για την Υγεία  την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου συγκέντρωση στις 5μμ στα Φηρά

Την φωνή τους ενώνουν οι εκπαιδευτικοί Θήρας με όλα τα νησιά του Αιγαίου αντιδρώντας στην υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας των Περιφερειακών Ιατρείων και την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Στην ανακοίνωση τους καλούν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα συναδέλφους γονείς και μαθητές να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 17:00 στην πλατεία των Φηρών.

Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους με πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών  και την ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στο ΕΣΥ.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση

 

“Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για την Υγεία

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου συγκέντρωση στις 5μμ στα Φηρά

Ενώνουμε τις φωνές μας και συντονίζουμε τη διαμαρτυρία μας σε όλα τα νησιά του Αιγαίου για τα οξυμένα προβλήματα στις δομές Υγείας, τα ερειπωμένα νοσοκομεία, τα ξεχαρβαλωμένα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία, την καθημερινή αναμέτρηση με την αδυναμία πρόσβασης ακόμα και σε απλές ιατρικές πράξεις, την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.
Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, συναδέλφους γονείς και μαθητές στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην πλατεία των Φηρών.

Απαιτούμε δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους με πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών, με γενναία κρατική χρηματοδότηση.
Απαιτούμε ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στο ΕΣΥ.”