Προκηρύξεις και κάλυψη ειδικοτήτων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

Σε κάλυψη ορισμένων κενών θέσεων των ιατρών προχωρά το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για ένα χρόνο και με καθεστώς ΑΠΥ και επαναπροκηρύσσει θέσεις για την στελέχωση του

 

Σε αναπλήρωση κενών θέσεων ιατρικών ειδικοτήτων προχωρά το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με προσλήψεις συνεργασίας με καθεστώς Αποδείξεων Πληρωμής Υπηρεσιών (ΑΠΥ)  σύμφωνα με την ανακοίνωση του . Οι  συμβάσεις που υπογράφονται με τους γιατρούς είναι για ένα χρόνο , ενώ ταυτόχρονα για την κάλυψη των υπόλοιπων κενών θέσεων βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 Οκτωβρίου και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου προκήρυξη για την πρόσληψη με καθεστώς ΑΠΥ και άλλων ειδικοτήτων.

 

Ποιες θέσεις συμπληρώνονται

 

  • Ανασθησιολόγος ανέλαβε από τις 2 Οκτωβρίου υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ο Μιχαήλ Ναβροζίδης  μετακινούμενος από νοσοκομείο των Αθηνών. Ο ιατρός θα παραμείνει για όλο τον Οκτώβριο.

Αναισθησιολόγος  υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας- πρόσληψη με έκδοση Α Π Υ ο ιατρός Δρακόπουλος Χρίστος (ΑΠΥ). Θα παρέχει τις υπηρεσίες του για ένα χρόνο και θα αναλάβει υπηρεσία στις 10 Οκτωβρίου του 2023.

 

  • Καρδιολόγος  ανέλαβε υπηρεσία από τις 2 Οκτωβρίου για την άμεση κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας,  ο ιατρός Τσικούρης Εμμανουήλ μετακινούμενος από νοσοκομείο των Αθηνών. Σημειώνουμε πως στις 29 Σεπτεμβρίου υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους οι 2 καρδιολόγοι που υπηρετούσαν στο ΓΝΘ και έγιναν δεκτές .( Δεν προσδιορίζεται ο χρόνος παραμονής στην ανακοίνωση)

 

  • Μικροβιολόγος ανέλαβε στις 19 Σεπτεμβρίου , ο  ιατρός Κάρολος  Παπανίκος με ΑΠΥ και υπεγράφη η σύμβαση συνεργασίας με το ΓΝΘ για ένα χρόνο.

 

Ποιες συμβάσεις θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας το επόμενο διάστημα αναμένονται:

 

  • υπογραφή σύμβασης  συνεργασίας – πρόσληψης με ΑΠΥ στις 16 Οκτωβρίου με τον ουρολόγο Ανδρέα Βλάχο με διάρκεια ενός χρόνου.

 

  • Αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να υπογραφεί σύμβαση συνεργασίας – πρόσληψης με ΑΠΥ με τον παθολόγο Ιωάννη Λιβάνη για ένα χρόνο.

 

Ποιες θέσεις έχουν επαναπροκηρυχθεί

 

Το ΓΝΘ έχει προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη από τις 5 Οκτωβρίου των άγονων θέσεων των προσκλήσεων που αφορούν την συνεργασία – πρόσληψη ιατρών με καθεστώς ΑΠΥ  και με διάρκεια ενός  έτους στις εξής ειδικότητες:

 

  • 1 παθολόγο

 

  • 2 καρδιολόγους

 

  • 1 μαιευτήρα – γυναικολόγο

 

  • 1 παιδίατρο (με εμπειρία στα νεογνά)

 

  • 1 ακτινοδιαγνώστη

 

Οι ενδιαφερόμενοι  έχουν πρόσβαση από τις 6 Οκτωβρίου στην προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ