Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό και Θεατρικό τμήμα του Παγκράτιου Πολιτιστικού Συλλόγου

Την δημιουργία Θεατρικών και Χορευτικών τμημάτων ενηλίκων και παιδιών  ανακοίνωσε ο Παγκράτιος Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καμαρίου απευθύνοντας πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους στα ανάλογα τμήματα.

Θεατρικά τμήματα

Συγκεκριμένα για  την  δημιουργία θεατρικής ομάδας ενηλίκων και ομάδας θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά.

Τις ομάδες θα εκπαιδεύσει η Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Μουσικός, Θεατροπαιδαγωγός & Καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης ( Θ.Ε.Σ.) Στέλλα Καραμπεροπούλου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου και για την συμμετοχή σας μπορείτε να καλείτε στο 6980914443. Επισημαίνεται ότι θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.

Χορευτικά τμήματα

Χορευτικό τμήμα ενηλίκων  

Για τα μαθήματα χορού ενηλίκων υπεύθυνη για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων είναι η χοροδιδάσκαλος Γιάννα Μαυρομάτη.

Θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου από τις 17:30- 18:30 και για την συμμετοχή σας μπορείτε να καλέσετε στο 6980914443. Επισημαίνεται πως θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Χορευτικό παιδικό τμήμα

Για τα μαθήματα χορού παιδιών υπεύθυνη είναι η  χοροδιδάσκαλος Γιάννα Μαυρομάτη και θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου. Για την συμμετοχή σας μπορείτε να καλείτε στο 9680914443. Οι ώρες των μαθημάτων θα καθοριστούν μετά τις εγγραφές. Επισημαίνεται ότι θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.