Σημαντικές ποσότητες τροφίμων συγκεντρώθηκαν από τον ΕΕΣ Θήρας για τους πλημμυροπαθείς

Τρόφιμα μακράς διάρκειας σε σημαντικές ποσότητες συγκεντρώθηκαν στη Σαντορίνη από το παράρτημα του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Τα τρόφιμα  δεματοποιήθηκαν με την βοήθεια των εθελοντών συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν στην Κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με προορισμό τα κατά τόπους παραρτήματα του στις περιοχές που επλήγησαν στη Θεσσαλία.

“Σε μια περίοδο που η κοινωνική συνοχή δοκιμάζεται η προσφορά είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημα ενισχύει το κίνημα του εθελοντισμού και αποδεικνύει έμπρακτα τον αυτοσεβασμό, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει ακόμη την κοινωνία μας.
Ενώνοντας τις δυνάμεις μας και με έντονο το αίσθημα της αλληλοβοήθειας στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας και στέλνουμε μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας” αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού παραρτήματος Θήρας του ΕΕΣ στο μήνυμα του ευχαριστώντας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα βοήθειας.

Να υπενθυμίσουμε πως την αποστολή του ΕΕΣ ενίσχυσε με τρόφιμα, ο Πολιτιστικός σύλλογος “Εστία”, το σωματείο Επισιτισμού τουρισμού Θήρας, ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Θήρας.