Ανοιχτή πρόσκληση σε debate μεταξύ των υποψηφίων απευθύνει ο Αντώνης Σιγάλας

Το γάντι πετάει στους συνυποψηφίους του ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Σαντορινιό Όραμα” και νυν Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο ( debate)μεταξύ των υποψηφίων των δημοτικών εκλογών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και την ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο, βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

“Θεωρώ ότι αποτελεί καθήκον όλων των υποψηφίων να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, προς τους οποίους απευθυνόμαστε και ζητάμε τη στήριξή τους, για τις θέσεις μας επί όλων των θεμάτων που αφορούν το μέλλον τους και το μέλλον των νησιών μας”, επισημαίνει στην ανακοίνωση.

Προτείνοντας την πραγματοποίηση μιας δημόσιας τηλεοπτικής συζήτησης με όρους που θα συμφωνήσουν από κοινού. Προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουν ο καθένας το πρόγραμμα του και να έχουν έναν ζωντανό και διαφωτιστικό για τους κατοίκους του νησιού διάλογο.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση: “Ελπίζω ότι η πρόταση μου θα γίνει αποδεκτή, ώστε να προχωρήσουμε στη συνέχεια στη ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων”