Ξεκινά σήμερα 5/9 στις 20:30 το μουσικό τριήμερο με νέους καλλιτέχνες της Σαντορίνης στον Πύργο

Μουσικό τριήμερο ξεκινά σήμερα 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με νέους καλλιτέχνες της Σαντορίνης στον Πύργο  Καλλίστης

Η Εστία Πύργου σε συνδιοργάνωση με το ΔΑΠΠΟΣ καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης να γνωρίσουν νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες του νησιού σε ένα τριήμερο γεμάτο μουσική και χορό στην πλατεία του Πύργου.

Η αυλαία του τριημέρου ανοίγει σήμερα 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με τον Κώστα Τζιαγκούλα έναν ερμηνευτή με εμπειρία και σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του και υπόσχεται μια μουσική βραδιά που θα σας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια και τραγούδια στου Γιάννη Σπανού. Ο τραγουδοποιός Κώστα Τζιαγκούλας υπήρξε βασικός συνεργάτης του Γιάννη Σπανού και άλλων σπουδαίων ελλήνων δημιουργών.

Θα τον συνοδεύουν: Μπουζούκι: Μανόλης Φύτρος,  Μπάσο: Γιάννης Βαζαίος , Κρουστά: Αλέξανδρος Βελόνιας

 

6 Σεπτεμβρίου – ΑΤΡΟΠΟΣ

Στις 6 Σεπτεμβρίου την σκυτάλη παίρνει στις 20:30 το μουσικό σχήμα ΑΤΡΟΠΟΣ που μετράει 3 χρόνια από την δημιουργία του στο μουσικό στερέωμα της Σαντορίνης με το ρεπερτόριο του να κινείται στην Ελληνική Ροκ σκηνή.

Τo μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Αντώνη Ελευθεράκη – τύμπανα, η Εύα Κόντου – μπάσο, ο Θέμης Καπετσώνης – κιθάρα, ο Χριστόφορος Γαβαλάς – κιθάρα και τραγούδι και η Μαρία Χαμίς τραγούδι.

7 Σεπτεμβρίου –  FAVILIANS

Την αυλαία του τριημέρου μουσικής των νέων καλλιτεχνών της Σαντορίνης κλείνει στις 7 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το μουσικό σχήμα FAVILIANS με διασκευές κλασσικών και σύγχρονων επιτυχιών του διεθνούς ρεπερτορίου με επιρροές από τη σκηνή της  funk, soul, jazz, pop και blues με έντονες ερμηνείες , χορευτική διάθεση και εντυπωσιακές στιγμές ορχηστρικού αυτοσχεδιασμού, το ρεπερτόριο τους θα σας ταξιδέψει από την δεκαετία του  60′ μέχρι σήμερα ερμηνεύοντας αγαπημένα  τραγούδια.

 

Το μουσικό σχήμα FAVILIANS αποτελείται από τους Αντώνη Αδαμόπουλο,ντραμς και  κρουστά, Γιάννη Βαζαίο στο μπάσο και τη κιθάρα,  Σοφία Σιάνου στη φωνή, το φλάουτο και το σαξόφωνο.