Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας την 1η Σεπτεμβρίου στο ΔΑΠΠΟΣ

Ανοιχτή εκδήλωση – παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για το  Δήμο Θήρας και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου την 1η Σεπτεμβρίου

Το ψηφοδέλτιο της για τις Δημοτικές εκλογές θα παρουσιάσει η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας την 1η Σεπτεμβρίου στις 7:00μμ στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο κλειστό Γυμναστήριο στο ΔΑΠΠΟΣ. Παράλληλα θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου καθώς και βασικά στοιχεία του προγράμματος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Θα μιλήσουν η Μαρία Αργυρού υποψήφια Δήμαρχος Θήρας και ο Γιάννης Αγγέλου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Η υποψήφια Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας σε προηγούμενη ανακοίνωση της τόνισε πως «διεκδικούμε το Δήμο για να αποδείξουμε ότι ένας τρόπος υπάρχει για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας. Η αμφισβήτηση και αγωνιστική αντίθεση όλων μας απέναντι στην πολιτική αυτής της κυβέρνησης και όλων των προηγούμενων, που δεν ενδιαφέρονται να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Οι μέχρι τώρα δημοτικές αρχές, που ζητούν τώρα ξανά την ψήφο των Σαντορινιών και των Θηρασιωτών, θεωρούν ότι έχουμε αμνησία και δεν θυμόμαστε «το βίο και την πολιτεία» του καθενός πριν και μετά τις εκλογές εδώ και πολλά χρόνια».

Μπροστά στη νέα εκλογική μάχη, απευθύνουμε κάλεσμα για υποστήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας, για να δυναμώσει η μόνη διαφορετική φωνή στο δήμο. Η φωνή που διεκδικεί λήψη μέτρων ανακούφισης για τα λαϊκά στρώματα ώστε να αντιμετωπίσουν τη σφοδρή επίθεση όχι μόνο στο εισόδημα τους αλλά συνολικά στην ποιότητα της ζωής τους.

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας είναι άνθρωποι που συναντηθήκαμε στους χώρους δουλειάς, μπροστά στο Νοσοκομείο, στις συγκεντρώσεις για την ακρίβεια και τις απεργίες, την Πρωτομαγιά.

Είναι άνθρωποι που στο δίλημμα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» απάντησαν με θάρρος ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! Είναι πρωτοπόροι στη δουλειά και τον αγώνα.

Είναι αυτοί που σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη, χωρίς να λογαριάσουν προσωπικό κόστος, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μαζί με συλλόγους, σωματεία, φορείς υψώνουν τείχη σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, κάνοντας πράξη – σε όποια θέση βρίσκονται – τη λαϊκή αντιπολίτευση.