Ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών αύριο 12 Ιουλίου μετά το ” Dappos Summer Class”

“Basketball Camp” πραγματοποιεί η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου μετά την ολοκλήρωση του ” Dappos Summer Class” που ξεκινά στις 15:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Το camp της Α.Ε.Σ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδριανού Αργυρού και πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενημέρωσης της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Πρόκειται για μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου ώστε να μπορούν περισσότεροι συνάνθρωποι μας  να γίνουν δωρητές μυελού των οστών και να βοηθήσουν  τους πάσχοντες.

Να σημειώσουμε ότι  μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι μια θεραπευτική επιλογή για ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες του αίματος, όπως ο καρκίνος του αίματος (λευχαιμία, λέμφωμα), αναιμία ή ανοσοπενία. Το μυελό των οστών συλλέγεται από τους δότες με απλή πια και ανώδυνη  διαδικασία.

Αύριο λοιπόν σε  συνεργασία με την εθελοντική ομάδα ” Σαντορίνη , δίνω ζωή” θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών από την παιδίατρο Καραμολέγκου Πόπη.

Η πρόσκληση του ΔΑΠΠΟΣ της Εθελοντικής ομάδας και της ΑΕΣ είναι ανοιχτή για όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στο «Dappos Summer Class», αλλά και σε  όλους τους κατοίκους της Σαντορίνης, για να ενημερωθούν για τη δωρεά μυελού των οστών.