Στην ΄Εξω Γωνιά σήμερα ο περίπατος των εθελοντών στην Θηρασιά ο επόμενος

Ανανεώθηκε το ραντεβού τους των εθελοντών – περιπατητών για την επόμενη Κυριακή 21-6-2020 στη Θηρασιά, την 13η Δράση του ο ΦΕΑΠΣ Θήρας Εν Οδώ.

Ο περίπατος θα περιλαμβάνει τη διαδρομή Ρίβα- Αγριλιά- Ποταμός – Μανωλάς- Κόρφος. Η αναχώρηση θα γίνει απ το Αμμούδι με οργανωμένη μεταφορά . Η Δράση θα είναι διπλή με τους πρώτους εκδρομείς -εθελοντές να αναχωρούν στις 8:00 και να επιστρέφουν στις 12:30 ενώ η επόμενοι αναχωρούν στις 12:30 και επιστρέφουν στις 17:00 το εισιτήριο είναι 2€.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν όσοι έλαβαν μέρος στις μέχρι τώρα δράσεις του συλλόγου.

Για την κράτηση των θέσεων απευθύνεστε μόνο με email στο antonisgakis@yahoo.gr ή με μήνυμα στο 6972010441.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η 12 Δράση του ΦΕΑΠΣ ΕΝ ΟΔΩ στον Άγιο Χαράλαμπο στην ‘Εξω Γωνιά . Μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Χάρη Σαρρή τον ΦΕΑΠΣ ΕΝ ΟΔΩ και 90 εθελοντές κάνανε μια όμορφη βόλτα στις γειτονιές, μέχρι την παραλία περιβόλια. Συλλέξανε δεκάδες σακούλες με απορρίμματα κατά την διάρκεια του περιπάτου τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Στην έναρξη του περιπάτου η κοινότητα μαζί με την ενορία του Αγ. Χαραλάμπους είχαν ετοιμάσει καφεδάκια και χυμούς για τους εθελοντές ενώ μοιράστηκαν μάσκες, γάντια , σακούλες και πάνινες τσάντες και δόθηκαν οδηγίες για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.