Ραδιο- τηλεμαραθώνιος για το Ίδρυμα Πτωχοκομείου Θήρας στις 20 Ιανουαρίου

Την διοργάνωση ραδιο- τηλεμαραθωνίου, ανακοίνωσε το Ίδρυμα του Πτωχοκομείου Θήρας για τις 20 Ιανουαρίου με σκοπό την αποπεράτωση των έργων ανοικοδόμησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των έργων επέκτασης στη δομή φροντίδας ηλικιωμένων , στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης.

Η διεξαγωγή του ραδιο -τηλεμαραθωνίου θα ξεκινήσει το πρωί στις 20 Ιανουαρίου με την μετάδοση της θείας λειτουργίας από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου (ναός του Πτωχοκομείου) χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού & Νήσων κκ. Επιφανίου.

Το τηλεοπτικό κανάλι Volcano TV θα διεξάγει και θα μεταδίδει το «Μαραθώνιο Αγάπης» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέσα από τη μία Πτέρυγα του Ιδρύματος που έχει ήδη ολοκληρωθεί και από το στούντιο του σταθμού.

Τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που θέλουν να καταθέσουν κάποια δωρεά για να συμβάλουν στην αποπεράτωση των εργασιών του Πτωχοκομείου έχουν τις εξής δυνατότητες:

 

  • Με απευθείας έμβασμα δια ζώσης ή με e-banking στους ειδικούς λογαριασμούς που το Ίδρυμα του Πτωχοκομείου έχει ανοίξει κατόπιν ειδικής αδείας που εξασφάλισε από το Υπουργείο Εργασίας, θέτοντας ως αιτιολογία «Υπέρ του τηλεμαραθωνίου του Πτωχοκομείου Θήρας».

 

Οι λογαριασμοί αυτοί είναι :

Alpha Bank αρ.λογ. IBAN: GR2701406230623002002029807 BIC: CRBAGRAA

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αρ. λογ. IBAN: GR1001103510000035100685193 BIC: ETHNGRAA

 

  • Καλώντας στα τηλέφωνα : 22860 31098 & 6987484417 & 6987484496 & 6987484737 είτε με email: ptthiras@gmail.com και στο Messenger της Σελίδας «Πτωχοκομείο Θήρας» στο facebook
    δηλώνοντας το όνομα, το τηλέφωνό τους και το ποσό που θέλουν να προσφέρουν. Η επιτροπή του Ιδρύματος θα φροντίσει να εισπράξει με σφραγισμένα και αριθμημένα μπλοκ είσπραξης ποσών τις καταβολές αυτές, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους.

Τα ονόματα των δωρητών θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου (εκτός και αν επιθυμούν να συνδράμουν ανώνυμα!)

Στην ανακοίνωση του το Πτωχοκομείο Θήρας, ευχαριστεί τον τηλεοπτικό κανάλι VOLCANO TV από όπου θα μεταδοθεί ζωντανά ο τηλεμαραθώνιος σε συνεργασία με τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης τη τοπική έντυπη «Εφημερίδα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και τα ενημερωτικά ηλεκτρονικά Μέσα του νησιού NeaSantorinis.gr, SantoriniMagazine.gr, AgoraPress.gr, SantoNews.com, SantoriniPress.gr, Atlantea.gr, για την προβολή της διοργάνωσης και την ενεργή συμμετοχή τους, μέσω των δημοσιογράφων τους στο ραδιο-τηλεμαραθώνιο.

Εκφράζει επίσης τις πιο θερμές ευχαριστίες εκ μέρους, του Προέδρου Σεβ. Μητροπολίτου Θήρας κ.κ. Επιφανίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Φιλοξενουμένων του Ιδρύματος, σε όλους όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν και να συνδράμουν οικονομικά.