«Οι Κόρες των Κυκλάδων»: τα προβλήματα των νησιών, το αύριο και η θέση της γυναίκας

« Οι Κόρες των Κυκλάδων» με 16 εκπροσώπους Συλλόγων Γυναικών των Κυκλάδων και της Ομοσπονδίας τους απαντούν στις ερωτήσεις 5 γυναικών δημοσιογράφων από διάφορα ΜΜΕ των νησιών, που προσκλήθηκαν για να θέσουν ερωτήσεις σε διαδικτυακή συζήτηση, για θέματα υγείας, περιβάλλοντος, πολιτισμού και ισότητας , για τα οποία πρόσφατα έχουν εκδοθεί κοινά ψηφίσματα.

Η διαδικτυακή συζήτηση πραγματοποιείται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ .

Στόχο έχει να αναδείξει τον ρόλο των Γυναικών στα νησιά την δράση των Συλλόγων στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη συνεισφορά τους στην ανάδειξη των προβλημάτων και τον τρόπο επίλυσης τους. Πόσο σημαντική είναι η δημιουργία δικτύων συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες, τους φορείς και τις οργανώσεις μέσα από ένα κοινό όραμα και μέλλον.

 

«Καινοτομούμε-Δικτυωνόμαστε-Διεκδικούμε»

Την διαδικτυακή εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στις 8 Μαρτίου στα κανάλια επικοινωνίας της ΟΣΥΓΥ:
https://oikorestwnkykladwn.blogspot.com/

– https://www.facebook.com/Kores.Kykladwn/

https://www.youtube.com/channel/UCj48Umzb6K4E-nt0ZsjUwTA και στα ΜΜΕ που εκπροσωπούν οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στην διαδικτυακή εκδήλωση.

 

Προσκεκλημένες Δημοσιογράφοι:

  • Γεωργία Παττέ- Καραγιαννιώτη (ΗΧΩ FM, Πάρος)

 

 

 

 

Θα συμμετέχει μία εκπρόσωπος από τους 16 Συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας:

Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, Σύλλογος Γυναικών Άνδρου, Σύλλογος Γυναικών Αντιπάρου, Σύλλογος Γυναικών Κέας «Μελίτη», Σύλλογος Γυναικών Κύθνου, Σύλλογος Γυναικών Μήλου «Αφροδίτη», Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου, Σύλλογος Γυναικών Άνω Μεράς Μυκόνου «Ανωμερίτισσες», Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας Πάρου, Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», Σύλλογος Γυναικών Σερίφου «Ανδρομέδα», Σύλλογος Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι», Σύλλογος Γυναικών Σύρου, Σύλλογος Γυναικών Τήνου, Σύλλογος Γυναικών Φολεγάνδρου «Πολυκάνδριες», καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥΓΥ.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας