Ο Σαντορινιός αιμοδότης δίνει τα πάντα για τον διπλανό του! Η Σαντορίνη αποχαιρετά τον Γιάννη Χρυσό

Η Σαντορίνη σήμερα αποχαιρετά τον Γιάννη Χρυσό, έναν αγωνιστή της ζωής αλλά και της τοπικής κοινωνίας αφού διετέλεσε και Πρόεδρος της Κοινότητας Πύργου για 2 τετραετίες, με μεγάλη επιτυχία. Επίσης, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις το στερέωμα του τελεφερίκ εκείνη την εποχή.

Ο χαμογελαστός Γιάννης Χρυσός

 

Οι δυσκολίες της ζωής και οι ανάγκες της πολυμελούς οικογένειάς του τον ανάγκασαν να ρίξει ιδιαίτερο βάρος σε αυτήν. Δεν σταμάτησε όμως να προσφέρει τις υπηρεσίες του αθόρυβα όπου υπήρχε ανάγκη. Το ενδιαφέρον του για την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ήταν εντονότατο και από το 1992 και μετά παρακολουθούσε με καμάρι την εξέλιξή της. Η παρότρυνση και στα μέλη της οικογένειάς του συνεχής και επίμονη για να γίνουν όλοι εθελοντές αιμοδότες κάτι που πραγματοποιήθηκε και τον ικανοποιούσε ιδιαίτερα.

 

Φωτογραφία με παλιούς συναδέλφους Προέδρους με τον τότε έπαρχο Ξαπλαντέρη και το τότε νομαρχιακό σύμβουλο αείμνηστο Νίκο Αρμάο, μετά από συνεδρίαση επαρχιακού συμβουλίου.

 

´Ελεγε με καμάρι ο Σαντορινιός έχει φιλότιμο, ο Σαντορινιός δίνει ότι έχει και δεν έχει για τον διπλανό του. Μακάρι να υπήρχαν τέτοια παραδείγματα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μπράβο σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες!

 

Η οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών της Σαντορίνης τον αποχαιρετά με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει την προσφορά αίματος με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.

 

Καλό σου κατευόδιο!