Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μονόλιθο και την Μεσσαριά ανακοίνωσε η Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Την περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Μονολίθου αύριο 9 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΘ, λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης .

Συγκεκριμένα ενημερώνει για την περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Μονολίθου και συγκεκριμένα επί της κάθετης οδού, που οδηγεί στο ξενοδοχείο «ΝΙΚΚΙ ΒEACH»

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου, από τις 8:30 π.μ. έως και τις 16:30 μ.μ. και θα διαρκέσουν για περίπου 15 ημέρες.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ανά ρεύμα και ανά διαστήματα και θα ρυθμίζεται από το προσωπικό της Επιχείρησης.

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας γνωστοποιεί επίσης την διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Μεσαριάς, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, από τις 8.00 πμ έως και 12.00 πμ λόγω απαραίτητων εργασιών νέων συνδέσεων αποχέτευσης στο δίκτυο .

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες και θα γίνει ρύθμιση της κυκλοφορίας με ίδια μέσα, στην περιοχή της Βλαχιάς και συγκεκριμένα στον παράδρομο από το ύψος του Κωτσόβολου έως το σούπερ μάρκετ Lidl.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η διέλευση των οχημάτων θα εξυπηρετείται από τον παράδρομο μεταξύ του γηπέδου 5Χ5 και του ξενοδοχείου VOLCANO VIEW.