Δωρεάν πάγιο μέχρι τις 31  Δεκεμβρίου και εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

 

Τις νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών, δωρεάν πάγιο μέχρι τέλος του έτους και εκπτωτικά πακέτα για τα τιμολόγια της ΔΕΗ ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης.

 

Από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύει:

 

  • Δωρεάν πάγιο για όλους
  • Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες
  • Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh
  • Διπλασιάζεται η έκπτωση για όσους πελάτες λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό e- bill από 5 σε 10 ευρώ

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται δωρεάν στο νέο νούμερο το 800-900-1000.

Τα 24 καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο έως τις 8 το βράδυ, ενώ συνολικά σε 74 καταστήματα, η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με ραντεβού, χωρίς αναμονή.

 

Αναφορικά με τον στόχο της επιχείρησης ο κ. Στάσσης ανέφερε ότι το μερίδιο αγοράς της ΔΕΗ στις ΑΠΕ, από 2% που είναι σήμερα να φτάσει κοντά στο 20% το 2024.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει την κατασκευή φωτοβολταικών πάρκων στην Πτολεμαΐδα ισχύος 30MW, είμαστε κοντά στην επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή και του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου των 200MW στην ίδια περιοχή, ενώ και στην Μεγαλόπολη είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή 50MW φωτοβολταϊκών», τόνισε ο κ. Στάσσης.

Στους στόχους περιλαμβάνονται ακόμη η εγκατάσταση άμεσα στην 1.000 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ελλάδα και περίπου 10.000 μεσοπρόθεσμα αλλά και η ψηφιοποίηση του δικτύου διανομής, με την εισαγωγή έξυπνων μετρητών, συστημάτων αυτοματοποίησης και κεντρικής διαχείρισης, συστημάτων GIS / Scada, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την κάλυψη των αναγκών που θα προκύψουν στο μέλλον.