Διαχρονικά «πρώτη» η Σαντορίνη μας

Την διάκριση της Σαντορίνης για 7η συνεχή χρονιά ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Το βραβείο του αμερικανικού οργανισμού Global Traveler της FX Exrpress 2020 «αντικατοπτρίζει την προτίμηση του αμερικανικού κοινού στη Σαντορίνη και προφανώς την επιλογή του νησιού μας ως προορισμού για τις διακοπές τους» σημειώνει ο Δήμαρχος Θήρας.

Τονίζοντας ότι “η τουριστική αγορά των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Σαντορίνη εξαιτίας του μεγέθους και του δυναμισμού της αλλά κυρίως εξαιτίας της οικονομικής της ευρωστίας.

Ως Δήμος είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε το πολύτιμο αυτό κεκτημένο και να ενισχύσουμε περαιτέρω την εικόνα της Σαντορίνης στις ΗΠΑ όπως και σε όλες τις δυναμικές αγορές του Κόσμου.

Το στρατηγικό σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του προορισμού Σαντορίνη, θα διασφαλίσει τη θέση του κορυφαίου νησιωτικού τουριστικού προορισμού, στην παγκόσμια τουριστική αγορά”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση .

 

Σας παραθέτουμε την επιστολή του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα:

“Διαχρονικά «πρώτη» η Σαντορίνη μας

Για 7η συνεχή χρονιά η Σαντορίνη αναδεικνύεται ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης και τιμάται με το βραβείο του αμερικάνικου οργανισμού Global Traveler σε διαδικτυακή εκδήλωση της FX Express 20.

H εξαιρετική αυτή διάκριση αντικατοπτρίζει την προτίμηση του αμερικάνικου κοινού στη Σαντορίνη και προφανώς την επιλογή του νησιού μας ως προορισμού για τις διακοπές τους.

Η τουριστική αγορά των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Σαντορίνη εξαιτίας του μεγέθους και του δυναμισμού της, αλλά κυρίως εξαιτίας της οικονομικής της ευρωστίας.

Ως Δήμος είμαστε αποφασισμένοι ν’ αξιοποιήσουμε το πολύτιμο αυτό κεκτημένο και να ενισχύσουμε περαιτέρω την εικόνα της Σαντορίνης στις ΗΠΑ αλλά και σ’ όλες τις δυναμικές τουριστικές αγορές του κόσμου.
Προς τον σκοπό αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, αφ’ ενός για να εμπλουτίσουμε και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν και αφ’ εταίρου για να το προβάλουμε αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του σύγχρονου τουριστικού marketing.

Το στρατηγικό σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του προορισμού Σαντορίνη, το οποίο με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα υλοποιούμε, θα διασφαλίσει για τη Σαντορίνη τη θέση του κορυφαίου νησιωτικού τουριστικού προορισμού στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Η Σαντορίνη θα είναι η «Πρώτη και Μοναδική » για πάντα”.